Επισκευές οδοντιατρικού εξοπλισμού

Προσφορά τακτικό service KAVO 1057, Primus (1058), Estetica (1060), E30, E50,

Μέγιστο κόστος εργασίας για όσο χρόνο απαιτηθεί για το πλήρες ετήσιο service 95Ευρώ. Περιλαμβάνεται ο πλήρης έλεγχος και οι ρυθμίσεις όλου του μηχανήματος και οποιαδήποτε εργασία απαιτηθεί για την καλή συντήρηση μέσα στα πλαίσια του προγραμματισμένου ετήσιου service όπως προδιαγράφεται απο το service manual της KAVO. Ενδεικτικά να αναφέρω, λύσιμο όλων των θέσεων των χειρολαβών στην ταμπλέτα, αντικατάσταση των φίλτρων του μηχανήματος, των βαλβίδων αναρροφήσεων, νερού και αέρα όπως και το καθάρισμα του διαχωριστή λυμάτων και κεντρικού φίλτρου της αναρρόφησης.

Μέγιστο κόστος ανταλλακτικών που απαιτούνται για το ετήσιο πλήρες service 95Ευρώ. Τα ανταλλακτικά αυτά προδιαγράφονται στο service manual των μηχανημάτων και τοποθετούνται στα μέρη που αναφέραμε παραπάνω.

Στο ετήσιο service της KAVO υποχρεωτικά γίνεται η αντικατάσταση των παραπάνω ανταλλακτικών.

Προσοχή αφορά μόνο το προγραμματισμένο service. Για κάθε άλλη επισκευή (που συνήθως είναι πολύ οικονομικότερη) ισχύει το νέο μειωμένο μας κατα 25% τιμολόγιο. Καλέστε με για ραντεβού ή τυχόν απορίες.

Στις τιμές δεν περιλαμβάνεται ΦΠΑ.

Δείτε εικόνες απο επισκευή- αντικατάσταση πνευματικού εγκέφαλου KAVO

Πλήρης παρακαταθήκη ανταλλακτικών για KAVO. Πλήρη ανακατασκευή στα κορδόνια- καλώδια χειρολαβών και υδροσύριγγας KAVO και Sirona Siemens με 110 ευρώ+ΦΠΑ.

Καινούρια κορδόνια (σωλήνες) με φως, με καινούριους συνδέσμους (όχι ανακατασκευή) απο την πλευρά του μηχανήματος και της χειρολαβής υψηλών (αερότορ) KAVO και Sirona Siemens με 160- 180ευρώ. Εγγύηση ένα έτος. Περιλαμβάνεται η τοποθέτηση.

Απλά (όχι Sirona Siemens KAVO) κορδόνια με φως, τοποθετημένα 120ευρώ. Όλα τα κορδόνια έχουν εγγύηση ένα έτος.

Η Υποστήριξη Οδοντιατρείου προσφέρει τεχνική υποστήριξη, σε συνεργασία με τους εισαγωγείς, για όλα τα οδοντιατρικά μηχανήματα και μηχανολογικό εξοπλισμό. Επισκευάζει και ανακατασκευάζει τον οδοντιατρικό εξοπλισμό σας

Είμαστε οι ταχύτεροι και πιο αξιόπιστοι στην υποστήριξη του οδοντιατρείου σας. Καλέστε μας να γνωριστούμε, να εκτιμήσουμε δωρεάν την πιθανή ζημιά σας και να την αποκαταστήσουμε με το ελάχιστο δυνατό κόστος.

Σας παρέχουμε δωρεάν τον βασικό εξοπλισμό στην λειτουργία του ιατρείου σας (κομπρεσέρ, χειρολαβές υψηλών, χειρολαβές χαμηλών, υδροσύριγγες) μέχρι ο δικός σας να είναι και πάλι σε λειτουργία.

Υποστηρίζουμε τις παρακάτω εταιρείες:

ADEC, KAVO, Technodent, Anthos, Sirona, Siemens, Castellini, Belmont, Kavo, Tuttnauer, Euronda, DCI, Flex, Neodent, ASCO, Gallus, DURR, Cattani, Stern Weber , Casta, Planmeca, Kodak, Instrumentarium, Sadent, Trophy, Gendex, etc

Εδώ πρέπει να αναφέρουμε ότι στο εργαστήριο μας έχει γίνει πολλές φορές επιτυχής επισκευή ψηφιακής ακτινογραφίας. Αξίζει να δοκιμάσετε πριν την θέσετε σε αχρηστία.

Ακόμα, ένα παλιό ακτινογραφικό πολλές φορές μπορεί να τροποποιηθεί ώστε να πληρεί τις σύγχρονες απαιτήσεις ενός οδοντιάτρου. Με κάποιες μετατροπές γίνεται ικανό να μπορεί να ακτινοβολήσει ψηφιακά πλακίδια στους απαιτούμενους μικρούς χρόνους. Ανακατασκευάζουμε το παλιό σας ακτινογραφικό με νέο timer που το καθιστά ικανό να παίρνει ψηφιακές ακτινογραφίες.

Επισκευάζουμε ακτινογραφικά με καμένο timer.

Λάμπες όλων των τύπων για τους προβολείς και χειρολαβές σας

Πχ:

 • Apollo High Speed Hand Pieca
 • Apollo / Efos / Faro Dentistry Lamp
 • Lares Apollo High Speed Hand Pieca / CS System
 • Dental-EZ DEI-003 / EFOS 4074
 • Eureka Linear II Automatic / IV Automatic / MC-150 Manual / MC-150-C Manual Collimator
 • Faro Koolbeam / S2000 / S90 / Sunlight 70
 • Forest Dental Lights
 • Henry Schein Crusader / Star Brite
 • Midwest Power Optic Hand
 • Osram 24V 150W DZE FDS
 • Pelton & Crane Spirit F/O Handpiece
 • Porter Daystar S-90B
 • Progeny Collimator-X-RAY MC-150 Collimator
 • Ritter K141160 / Super Starlight K
 • Faro dental Lights
 • Heka dental Lights

 

Επισκευάζουμε τα θερμοκολλητικά για τις σακούλες- σακουλάκια που βάζετε στον αυτόκαυστο κλίβανο κατα τη διάρκεια της αποστείρωσης.