Επισκευές χειρολαβών

H "Υποστήριξη Οδοντιατρείου" μπορεί να εγγυηθεί την επισκευή των χειρολαβών σας, με ποιοτικά ή γνήσια πάντα ανταλλακτικά και τις δυνατόν καλύτερες τιμές.

Επισκευάζουμε χειρολαβές, υπερήχους αέρος, luftmotor, σοδοβολές, εργαστηριακές χειρολαβές, micromotor και γενικά οποιοδήποτε εργαλείο χειρός NSK, KAVO, Castellini, Bien Air και W&H. Εξετάζουμε πάντα τη χειρολαβή πριν την επισκευή, για να διαπιστώσουμε αν είναι κάτι απλό και επιδιορθωθεί το πρόβλημα άμεσα και στο ιατρείο σας. Σας ενημερώνουμε για το κόστος και αν συμφέρει η επισκευή ξεκινάμε τη διαδικασία.

Τις κινέζικες χειρολαβές αφού τις εκτιμήσουμε αν είναι δυνατόν τις επισκευάζουμε.

Για το χρόνο που επισκευάζουμε αερότορ ή μικρομότορ, σας παραχωρούμε για χρήση ένα δικό μας.

Τα υλικά που χρησιμοποιούμε για την επισκευή είναι πάντα τα δυνατόν καλύτερα ανταλλακτικά και με εγγύηση. Εναλλακτικά και λόγω κρίσης σας ενημερώνουμε ότι μπορούμε να προβούμε και σε επισκευές με after market οικονομικότερα ανταλλακτικά.

Για την επισκευή χρησιμοποιούμε Γερμανικούς ρότορες με κεραμικά ρουλεμάν. Απο το ίδιο εργοστάσιο- προμηθευτή της KAVO.

Εγγύηση 9 μήνες έως ένας χρόνος στην επισκευή.

Σε συνεργασία με επίσημες αντιπροσωπείες, σας προτείνουμε τις καλύτερες χειρολαβές για τις ανάγκες σας, που πέρα απο ροπή, δύναμη, διάρκεια και απόδοση έχουν και οικονομικό κόστος επισκευής. Αν μας συμβουλευτείτε, ποτέ δεν θα χρειαστεί να αλλάξετε χειρολαβή.

Παράλληλα επισκευάζουμε χειρολαβές όλων των υπερήχων πχ EMS,SATELEC, KAVO,scalers όλων των τύπων κτλπ.

-Καινούρια κορδόνια SIRONA SIEMENS KAVO (σωλήνες) με φως, με καινούριους συνδέσμους (όχι ανακατασκευή) απο την πλευρά του μηχανήματος και της χειρολαβής υψηλών (αερότορ) KAVO και Sirona Siemens με 160- 180ευρώ. Εγγύηση ένα έτος. Απλά (όχι Sirona Siemens KAVO) κορδόνια με φως, τοποθετημένα 120ευρώ. Όλα τα κορδόνια έχουν εγγύηση ένα έτος. Περιλαμβάνεται η τοποθέτηση. Επισκευή - αλλαγή κεφαλής KAVO 68LDN 68LH ή παρόμοιας με αφαιρούμενο κεφάλι, (πλήρης αλλαγή) στα 110€ με εγγύηση 1 έτος.