Ποιοι Είμαστε...

Επικοινωνήστε μαζί μας !

Η Υποστήριξη Οδοντιατρείου είναι μια εταιρεία παροχής υπηρεσιών σε οδοντιάτρους με σκοπό την πλήρη τεχνική- τεχνολογική εξυπηρέτηση τους στο οδοντιατρείο τους. Η αξιοπιστία, η ταχύτητα, και οι λογικές τιμές είναι κάτι που θα διαπιστώσετε.

Η πλήρης υποστήριξη (οδοντιατρικά μηχανήματα και συσκευές, υπολογιστές και ψηφιακή ακτινογραφία) είναι μέσα στις δυνατότητες μας.

Στόχος είναι να κρατάμε τις καλύτερες σχέσεις μαζί σας, να γίνουμε οι έμπιστοι συνεργάτες σας και να μας καλείτε σε κάθε πρόβλημα σας. Αυτό το καταφέρνουμε με την αποτελεσματικότητα, ταχύτητα και συμφέρουσες τιμές μας.

Η Υποστήριξη Οδοντιατρείου εργάζεται και θα εργάζεται ώστε να είναι το #1 επιλογή σας σε οποιοδήποτε πρόβλημα στο οδοντιατρείο σας.

Ο Γιώργος Πατεράκης είναι πτυχιούχος Φυσικής του Πανεπιστημίου Κρήτης. Στα περασμένα έτη έχει εργαστεί σαν τεχνικός υπεύθυνος στο τμήμα Υδρακουστικών του Ινστιτούτου Θαλάσσιας Βιολογίας Κρήτης. Μετά εκπαιδεύτηκε στην μεγάλη αγάπη του την Αστροφυσική... Σήμερα εργάζεται στο Αστεροσκοπείο Σκίνακα σαν τεχνικός υπεύθυνος.

Επίσης εκπαιδεύτηκε στην KAVO στη Sirona-Siemens στην Technomedica στην Neodent στη Flex στη Dentofair και στη Sadent (ADEC και Belmont) και έχει αποκτήσει πολύ μεγάλη εμπειρία στα μηχανήματα των στις εταιρειών αυτών.....

Συνεργάζεται πλήρως με την ANTHOS τη Stern-Weber και την CASTELLINI.

Τεράστια εμπειρία προφανώς και στα κινέζικα μηχανήματα.

Ο συγκερασμός των τεχνικών γνώσεων που έχουν αποκτηθεί σε όλα αυτά τα χρόνια, εφαρμόζονται -όσο παράξενο και να φαίνεται αυτό- παράλληλα στο Αστεροσκοπείο και στο ιατρείο σας , οδηγεί στο να μπορεί να υποστηρίξει πλήρως όλες τις τεχνικές ανάγκες σας όσο απαιτητικές κι αν είναι.

Hardware, οδοντιατρικό και μη, Λογισμικό ακτινογραφίας και ιατρικό, ιστοσελίδες, ειδικές κατασκευές είναι κάτι που μπορείτε να απαιτήσετε και να το έχετε στην καλύτερη ποιότητα και τιμή από μας.

Το 2013 είχαμε την τιμή να χορηγήσουμε μερικώς την κατασκευή του Κοινωνικού Οδοντιατρείου Ηρακλείου που στεγάζεται στα παλιά κτήρια του πανεπιστημίου Κρήτης δίπλα από το Βενιζέλειο Νοσοκομείο.

Επισκευές Οδοντιατρικών μηχανημάτων χειρολαβών κλιβάνων

Στη διάθεση σας 6944648748